A közel 80 éve boldog házasságban élő pár együtt töltik be a 100. életévüket

A közel 80 éve boldog házasságban élő pár együtt töltik be a 100. életévüket

1943-ban volt, amikor a fiatal June és Hubert összeházasodtak, és akkor még nem is sejtették, hogy még legalább 80 évet fognak együtt tölteni.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

June és Hubert 19 éves korukban találkoztak a templomban, és hamarosan elhatározták, hogy életük hátralévő részét együtt töltik. Egyszerűen tudták, hogy tökéletesen illenek egymáshoz.

Így amikor Hubert visszatért a háborúból, az ohiói Hamiltonban telepedtek le, és három közös gyermekük született. Ma már hét unokájuk és 11 dédunokájuk is van.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

Hubert és June Malicote, akik mindketten ebben a hónapban töltik be a 100. életévüket, elmondták, hogy életük egyszerű, de áldott volt.

“Soha nem mentünk el sokat szórakozni. Amikor a gyerekek kisebbek voltak, boldogan ültünk az asztal körül, és meséltünk a napunkról” – mondta Hubert a Today Parents-nek. “Csodálatos életünk volt.”

Még csak nem is szerveztek heti esti randevúkat. Csak élvezték egymás társaságát. Miután mindent átéltek a második világháborútól kezdve a nagy gazdasági világválságon át a Covidig, azt mondják, hogy megértették, hogy az életben az tesz boldoggá, ha hálásak vagyunk azért, amink van, és ha olyan emberek vannak körülöttünk, akik szeretnek.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

És, ha arra kíváncsiak, hogy veszekedtek-e valaha, a válasz nem! Sőt, lányuk, Jo is megerősíti az állítást.

Mint kifejtik, ez nem azt jelenti, hogy soha nem voltak még nézeteltéréseik egymással, de erre megtalálták a megoldást. A veszekedés helyett inkább tartanak pár perc szünetet.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

“Nem mentünk át az életen problémák nélkül, de soha nem tennénk olyat, amivel ártanánk egymásnak” – mondta Hubert. “Ha vita van, lehet, hogy el kell mennünk pár percre” – tette hozzá. “Aztán visszajössz, és témát váltasz, vagy megoldod.”

Valóban úgy tűnik, hogy ez a módszer működik, hiszen közel 80 éve élnek boldog házasságban.

Az elmúlt években June többször is agyvérzést kapott, így a kommunikáció már nehezére esik. Ennek ellenére még mindig kimutatja a szeretetét a férjének, amikor csak alkalma nyílik rá.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

Mint lányuk elmondta, minden este együtt vacsoráznak, megnéznek egy régi westernt, majd miután megcsókolták egymást, lefekszenek aludni.

“Anyát a kerekesszékébe teszem, oda, ahol apa ül, és kézen fogva jó éjszakát kívánnak egymásnak” – mondta Jo a TODAY-nek. “Aztán reggel olyan boldogok, hogy látják egymást. Hatalmas mosollyal üdvözlik egymást.”

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

Elképesztő, hogy vannak párok, akik ilyen sokáig élnek együtt. Sőt, el sem tudják képzelni az életüket a párjuk nélkül.

“Olyan, mintha ha nem lennénk együtt, a csapat megszakadna” – árulta el Hubert.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

A pár azt tervezi, hogy még júliusban egy közös rendezvényen ünneplik meg a mérföldkőnek számító születésnapjukat. Az ünneplés része lesz egy istentisztelet a kertben.

“Csak imádni fogjuk Istent, és megköszönjük neki a sok áldást, amivel megajándékozta ezt a családot egy évszázadon keresztül” – mondta Jo.

YouTube – WLWT

Forrás:
YouTube – WLWT

Nézze meg June és Hubert szerelmi történetét a WLWT alábbi hírében!

Kérjük ossza meg ezt a cikket barátaival és családjával.

Forrás: YouTube – WLWT, Today

Share