//function wptheme_stat() { // ?> // // A zsaru elmegy az útjából, hogy az összeomlott kutyának vizet és árnyékot biztosítson, majd úgy dönt, hogy állandóvá teszi a dolgot - carloskonig.com

A zsaru elmegy az útjából, hogy az összeomlott kutyának vizet és árnyékot biztosítson, majd úgy dönt, hogy állandóvá teszi a dolgot

A zsaru elmegy az útjából, hogy az összeomlott kutyának vizet és árnyékot biztosítson, majd úgy dönt, hogy állandóvá teszi a dolgot

Az idei nyár már most nagyon forró, a hőmérséklet elérte a 99 fokot – ez volt az idei év eddigi legmagasabb hőmérséklete, és ezt június 17-én jegyezték fel Washingtonban.

Unsplash – Daniela Paola Alchapar

Forrás:
Unsplash – Daniela Paola Alchapar

De Tennessee is azon államok közé tartozik, ahol valóban nagyon meleg van a nyáron. A hőmérséklet minden nyáron átlagosan 85 és 90 fok között változik, és ez azt jelenti, hogy a háziállatokat tartó embereknek gondoskodniuk kell szőrös barátaik biztonságáról.

A Vöröskereszt azt tanácsolja az állattartóknak, hogy ha lehet, fűben sétáltassák kutyáikat, mivel a forró felületek károsíthatják a mancsaikat. Kiemelik azt is, hogy mennyire fontos, hogy ne hagyjuk a háziállatokat a forró járművekben – a nyitott ablakok nem teszik biztonságosabbá az autót -, és mindig gondoskodjunk arról, hogy árnyékban és sok hűs vízben legyen részük.

Unsplash – Brady Wakely

Forrás:
Unsplash – Brady Wakely

Azonban nem mindenki tartja be a szükséges biztonsági lépéseket annak érdekében, hogy a forró nyári napokon ne sérüljön meg a kisállat.

Valójában, ha nem lett volna a Tennessee Highway Patrol járőrének egyik rendőre, néhány nappal ezelőtt egy kiskutya elpusztulhatott volna.

Unsplash – jovin kallis

Június 15-én Pumpy Tudors rendőrtisztet egy jó szamaritánus értesítette, hogy egy kutyát találtak a 75-ös autópálya szélén, és nyilvánvaló volt, hogy a kutya bajban van és szenved a nagy hőség miatt.

“A kutya a #Interstate75 oldalán volt kiszáradva és kétségbeesetten szüksége volt vízre és menedékre a hőség elől” – írta a Tennessee Highway Patrol a Facebookon közzétett bejegyzésében.

A férfi talált egy esernyőt, amelyet a kutya fölé tartott, hogy árnyékban legyen, miközben egy széket is felállított a kutya mellé, és néhány rágcsálnivalóval is megkínálta, amit talált, hogy elnyerje a bizalmát.

Valóban, csakhamar a kutya elég jól érezte magát ahhoz, hogy kövesse a rendőrt a közeli állatmenhelyre.

Pexels – Irina Zhur

Forrás:
Pexels – Irina Zhur

“Most ezt az édes kutyust jól kezelik a Cleveland TN Animal Controlban” – tették hozzá a bejegyzésben.

A Tennessee Highway Patrol is megragadta az alkalmat, hogy azt tanácsolja a Facebook-felhasználóknak, akiknek háziállatuk van, hogy gondoskodjanak arról, hogy az állatok “biztonságban legyenek a hőségtől, és legyen elég vizük”.

De a történet itt még nem ért véget.

Mivel Tudors és a kutya azonnal megkedvelték egymást, a férfi úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne örök otthont adni az édes kutyának – az ő otthonát.

Így miután megbeszélték a családjával, úgy döntöttek, hogy új taggal bővítik a szőrös hercegnő.

YouTube – WVLT-TV

Forrás:
YouTube – WVLT-TV

A Tennessee Highway Patrol egy következő bejegyzésben tudatta a felhasználókkal, hogy a rendőr úgy döntött, örökbe fogadja a nemrég megmentett kiskutyát.

“Tudors rendőr örökbe fogadta a megmentett kutyát. His family named her #Princess. Még mindig az intézményben kezelik, amíg nem mehet a #ForeverHome otthonába” – olvasható a bejegyzésben.

Milyen szívmelengető történet, és milyen szerencsés kutya Princess, hogy biztonságos helyre került, ahol otthonra lelhet.

A történet további részleteiért nézd meg az alábbi videót.

Kérjük, OSZD meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal.

Share