Gigantikus kutya őrzi a buszmegállót, amíg a kislány biztonságosan el nem indul

Gigantikus kutya őrzi a buszmegállót, amíg a kislány biztonságosan el nem indul

A kutyák köztudottan hűséges állatok.

Falkaállatok, és minden áron megvédik azokat, akiket szeretnek. És ahogy egy kedves videóból kiderül, a kutyák néha még a házukban élő kicsiknek is képesek második szempárként viselkedni.

YouTube Screenshot

Forrás:
YouTube Screenshot

Egy szülő úgy döntött, hogy lefilmezi, mi történik reggelente az iskolában a kutyája és a lánya között, miközben az a buszra vár.

A rögzített felvételek nem csak a kutyus védelmező természetét mutatják – egyszerűen annyira édes.

A diákok országszerte, az óvodásoktól a középiskolásokig minden reggel egy nagy sárga iskolabuszon utaznak. Az NHTSA szerint ezek a legbiztonságosabb járművek a közlekedésben.

Nem tudunk minden másodpercben a gyermekeinkkel lenni az iskolai napok alatt. Sok anyuka és apuka azonban igyekszik elkísérni a gyerekét a buszmegállóig, hogy biztonságosan felszállhasson.

Egy családban az óriás kutyájuk is nagyon komolyan veszi ezt a szerepet. Szeret kint ülni a kocsifelhajtón, amíg a kislányaik a buszra várnak.

Pixabay/Wokandapix

Forrás:
Pixabay/Wokandapix

Az imádnivaló klip, ami az interneten kering, azt mutatja, ahogy a kutyus szoborként ül, miközben a szülő a közelben filmez.

A felvételből úgy tűnik, mintha a kutya a buszra vigyázna, és arra, hogy nem történik-e valami furcsa dolog!

Az egyik néző kommentálta a YouTube-on:

“How cuteeeeeeeee!!!!! Az állatoknak több eszük van, mint amennyit az emberek adnak nekik!”

YouTube Screenshot

Forrás:
YouTube Screenshot

Sokan családtagnak tekintjük a kutyáinkat. Így logikus, hogy az érzések kölcsönösek lehetnek, ami védelmező viselkedéshez vezet.

A Scottsdale Pet Hotel honlapja elmagyarázza, hogy a kutyák természetéből fakad, hogy biztonságban akarják tudni családtagjaikat.

Azt mondják: “A védekező kedv a kutyák farkas őseiből és évszázados tenyésztésből ered, ami azt jelenti, hogy a kutyák ösztönösen tudják, ha egy embergyerek gondoskodásra szorul.”

Pixabay/Janina Suuronen

Forrás:
Pixabay/Janina Suuronen

Láttunk már történeteket, amikor kutyák követték a kisgyerekeket a vadonba, hogy megvédjék őket – és más hihetetlen helyzeteket, amikor az ember legjobb barátja kitüntetést érdemelt.

A lenti videóban talán semmi extrém dolgot nem tesz a kutyus, de remek példa arra, hogy háziállataink mennyire hűségesek és védelmezőek tudnak lenni egy átlagos napon is.

Szinte olyan, mintha a tettei azt mondanák: “Anya, én fedezlek.”

YouTube Screenshot

Forrás:
YouTube Screenshot

A klip egyik csúcspontja, amikor végre megérkezik a sárga iskolabusz.

A szülő rögzíti, ahogy a jármű megáll, a gyerekek pedig lassan beszállnak. Miközben ők ezt teszik, a kutya továbbra is ül és figyel, még akkor is, amikor a barátai eltűnnek az ülésben.

Csak akkor mozdul meg egy centimétert, amikor az ajtók becsukódnak. Tulajdonképpen elég vicces látni, ahogy a kutyus gyorsan felpattan a feljáróról abban a pillanatban, amikor elvégezte a feladatát!

YouTube Screenshot

Forrás:
YouTube Screenshot

A videó végén a kutyus visszamegy a sétányon a házához, a feladatát sikeresen elvégezve. Olyan imádnivaló nézni, ahogy ez a kölyök vigyáz a lányaira – minden bizonnyal ő a legédesebb kutya a környéken.

Nézd meg a videót alább!

Kérlek OSZD meg ezt a videót barátaiddal és családoddal.

Share