Ritka fekete-fehér ikreket kapott a család, majd 7 évvel később ugyanezt az áldást kapta meg

Ritka fekete-fehér ikreket kapott a család, majd 7 évvel később ugyanezt az áldást kapta meg

Egy testvér rengeteg előnnyel jár. Azonnal a legjobb barátod lesz, szinte mindenben társad, akinek elmondhatod a titkaidat, és még egy csomó mindenben.

Megosztod velük az első dolgaidat, együtt hozod létre azokat a boldog és szomorú emlékeket, és tudtodon kívül segítitek egymást a fejlődésben a korai életetek oly sok területén.

De minden extra lesz az életben, ha van egy ikertestvéred.

Pexels

Forrás:
Pexels

Nem értesz egyet? Az élet még izgalmasabb, ha van egy ikertestvéred. Valaki, akivel már az első nap óta együtt vagy! És nem igazán számít, hogy hasonlítotok-e egymásra, a legfontosabb, hogy abszolút mindenben összejöttök.

Ezek az ikertestvérek nagyjából átérzik ezt az érzést. De készüljetek fel, mert ők nem a tipikus ikrek, akikre gondolhattok.

Íme, Hayleigh és Lauren Durrant, a kétvérű ikrek!

Általában, amikor ikrekről beszélünk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az az, hogy hasonlítanak egymásra. Legalább a testalkatuknak hasonlítania kell egymáshoz, különösen a színüknek.

De nem ezek az ikertestvérek, Hayleigh és Lauren, akik kétrasszú ikrek, nyilvánvalóan másképp néznek ki. Az a fajta különbség, amit első pillantásra észreveszel.

Lauren fehér, míg Hayleigh fekete! Az osztálytársaik “tejcsokoládé” és “fehér csokoládé” néven emlegetik őket.

Ikreket szülni már eleve nem mindennapi dolog, nemhogy kétvérűeknek!

A szüleik, Dean Durrant és Alison Spooner teljes sokkot kaptak, amikor az utóbbi 2001-ben életet adott az ikreknek.

Hayleigh az apjától örökölte a külsejét, míg Lauren az anyjától. Ez hihetetlen, hiszen nem túl gyakori, hogy kétvérű ikrek szülessenek. A “ritka” jelenséget még alul is múlja a valóságot.

Az emberek szerint ez a jelenség egy a millióból!

Azonban a felnőtté válásuk során nekik is megvoltak a maguk kihívásai.

A The Sun 2019-es exkluzív interjújában Hayleigh azt mondta: “Néhány ember nagyon durva tud lenni. Azt mondják: ‘Hazudsz, nem vagytok ikrek – bizonyítsd be!'”

“Így aztán megtekerjük ugyanazt a címet, vagy elővesszük az útlevelünket. Jó látni a döbbenetet az emberek arcán. Amikor főiskolára mentünk, nehéz volt, mert sok ázsiai, fehér és fekete gyerekből álló csoport volt” – tette hozzá.

De Lauren és Hayleigh számára még mindig nagyon szórakoztató volt, hogy kétnemű ikrek voltak.

“Olyanok voltunk, mint a hírességek, amikor gyerekek voltunk” – mondta Hayleigh. “Mindenki fényképezkedni akart velünk, és megkérdezték, milyen érzés ikertestvéreknek lenni, de különbözőnek. Számunkra ez normális volt.”

A család hamarosan a Guinness-rekordok között találta magát, miután egy újabb kétpetéjű ikerpár született!

2009-ben Alison életet adott Leah-nak és Miya-nak, egy másik gyönyörű, különböző fajú babapárnak. A kis Miya az apuka Dean bőrszínét kapta, míg Leah az anyukáét.

A pár akkor 2 pár kétvérű ikrekkel lett megáldva. Ha a kétrasszos ikrek születése egy a millióból, akkor mennyire ritka a 2 pár?

A bőrszínbeli különbség ellenére mindannyian olyan könnyen kijönnek egymással.

“A fiatalabbak bálványozzák az idősebbeket, és mindig utánozzák őket. Olyan, mintha két Mini-Mes lenne” – mondta az apjuk.

“A legjobb barátok, és minden tekintetben közel állnak egymáshoz, eltekintve attól, hogy másképp néznek ki. Beletelt néhány évbe, mire megértettem a tudományt, hogy hogyan tudnak ennyire különbözőnek látszani” – tette hozzá az édesanyjuk.

Bármennyire is elválaszthatatlanok, az idősebb ikreknek érésük során kezdenek különbségek mutatkozni.

Lauren és Hayleigh mindig is együtt akartak lenni. Megosztották egymás ruháit, és ugyanazokkal a játékokkal játszottak. Az ikreket még az is érdekelte, hogy mit néznek a tévében, és milyen könyveket olvasnak.

Ahogy azonban idősebbek lettek, különböző osztályokba jártak a középiskolában. Valójában a The Sun-nak adott interjújuk idején Lauren és Hayleigh különböző tantárgyakat tanultak. Művészet és üzleti tanulmányok, illetve dráma és színházi tanulmányok és szociológia.

Annak ellenére, hogy a főiskolán különböző kurzusokat vettek fel, még mindig van egy csomó hasonlóságuk.

“Bizonyos szempontból annyira egyformák vagyunk” – mondta Lauren. “Ugyanazokat a dolgokat mondjuk egyszerre, és befejezzük egymás mondatait.”

Másrészt a fiatalabb ikrek másik tagja, Leah “hősöknek” nevezte idősebb ikertestvéreit.

“Szeretem az idősebb nővéreimet. Olyanok akarunk lenni, mint ők, amikor felnövünk” – magyarázta.

Míg Miya Hayleigh-t és Laurent a “legjobbaknak” nevezte.

Azt mondta: “Ők tanítják nekem, hogy a legjobb dolog a világon, ha van egy ikertestvéred, még ha nem is egypetéjűek.”

Testvérrel rendelkezni valóban áldás. Nem számít, hogy ikrek vagytok-e vagy sem. A testvériség legfontosabb része az, hogy csodálatos emlékeket tudtok együtt létrehozni, és hogy képesek vagytok megérteni egymást anélkül is, hogy egy szót is szólnátok.

Jelen cikk írásakor Lauren és Hayleigh, valamint Miya és Leah még mindig a világ egyetlen két faji ikerpárja.

Nézzétek meg az alábbi videót, hogy többet tudjatok meg erről a csodálatos történetről!

Share