//function wptheme_stat() { // ?> // // Süket és vak idős kutya, aki soha nem ismerte a szeretetet, lassú táncot jár új anyukájával - carloskonig.com

Süket és vak idős kutya, aki soha nem ismerte a szeretetet, lassú táncot jár új anyukájával

Süket és vak idős kutya, aki soha nem ismerte a szeretetet, lassú táncot jár új anyukájával

Amikor Julie Elrod örökbe fogadta Beanie-t, egy vak és süket idős kutyát, tudta, hogy szüksége lesz némi TLC-re, hogy Beanie elhelyezkedjen az új otthonában.

Beanie-t 11 évesen mentették ki egy “szörnyű” helyzetből.

Így nem volt hozzászokva, hogy olyan szerető emberek között legyen, mint Elrod. Vagy hogy megérintsék. Szegény Beanie nem volt szobatiszta, és nem szeretett enni.

Elrodnak sok dolga volt. Hogyan tudta megmutatni Beanie-nak, hogyan kell szeretni? Bármit is tett, annak örömet és kapcsolatot kellett teremtenie.

Ekkor döntött a tánc mellett.

“Minden nap táncolok Beanie-vel, mióta 2018-ban örökbe fogadtuk a Rescue Dogs Rock-tól” – mondta Elrod a The Dodo-nak. “Mivel vak és süket, érintés útján kommunikálok vele.”

Mielőtt Beanie hozzászokott volna a táncterápiához, mindig elszaladt, amikor Elrod megpróbálta megsimogatni. Beanie inkább csak ült magában. Így Elrodnak elő kellett vennie a nagy szeretetfegyvereket.

julieelrod1966 – TikTok

Forrás:
julieelrod1966 – TikTok

“Most minden nap csinálom a ‘lassú táncterápiát’, hogy szorosan magamhoz ölelem és előre-hátra ringatom. Bár nem hall engem, én is énekelek neki” – mondta Elrod.

Beanie most már néhány éve az új otthonában van.

Tehát rengeteg szeretetoktatásban részesült. Olyan, mintha egy teljesen új kutya lenne.

julieelrod1966 – TikTok

Forrás:
julieelrod1966 – TikTok

“Most már teljesen megbízik bennem, teljesen ellazul és beleolvad a testembe, miközben lassan táncolunk” – mondta Elrod. “Nem érdekel, milyen találkozóim vannak, vagy kivel kell találkoznom, minden egyes nap szakítok időt arra, hogy lassú táncot járjak a legjobb barátommal és lelki társammal.”

Elrod odaadásának köszönhető, hogy Beanie képes volt élvezni a kapcsolatot a körülötte élőkkel.

“Nem tudta, hogyan kell szeretetet adni vagy szeretetet kapni, és elég egyértelmű volt, hogy egyáltalán nem érdekli a szeretet megismerése” – mondta Elrod. “Fogalma sem volt a szobatisztaságról. Nem szeretett enni, ezért még most is kézzel kell etetnünk.”

És Beanie viszonozza ezt a szívességet.

“Különböző módokon mutatja meg, hogy szeret engem” – mondta Elrod. “És a nap 24 órájában a karjaimban van. Bárhová megyek, ő is megy.”

@julieelrod1966 Vak és süket lányom, Beanie. Bármit megtennék érte. Anything ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #dogs #animals #rescue #rescuedogs #cutedogvideos #cutedogvideos #cutedog #bff #bffs #bestfriendsforever ♬ eredeti hang – julieelrod1966

De Elrod szerint Beanie az, aki jobbá tette az életét, és nem fordítva.

“Semmiért sem cserélném el, hogy Beanie anyukája lehetek” – mondta Elrod. “Annyira szeretem őt feltétel nélkül és végtelenül. Beanie az én lelki társam, és hálát adok Istennek minden vele töltött másodpercért. Soha nem lesz elég a vele töltött idő.”

Beanie csak egy a különleges igényű kutyák közül, akikről Elrod és férje gondoskodik. Egy menhelyet működtetnek speciális igényű kutyusok számára.

“Ők a mi gyerekeink” – írja Elrod a TikTok oldalán.

Az alábbi videón megnézheted, ahogy Elrod lassú táncot jár “lányával”, Beanie-vel.

Kérlek OSZD megezt barátaiddal és családoddal.

@julieelrod1966Minden egyes nap táncolok a vak, süket mentett babámmal, nem számít, mi történik. Nem érdekel, hogy milyen találkozókról késem el, Szánok időt arra, hogy táncoljak Beanie-vel ❤️❤️❤️ #kutyák #állatok #mentett #mentettkutyák #mentettkutyavideók #cutedog #bff #bffs #bestfriendsforever #adoptdontshop #maltese ♬ Both Sides Now – Joni Mitchell

Share